La oss alle være en del av løsningen.

Bærekraft

RSA legger stor vekt på å være en bærekraftig og samfunnsansvarlig aktør, dedikert til å støtte våre kunder i å ta miljøvennlige valg.

Engasjement for
en bedre planet

Som en stor aktør på elektriske biler, er vi engasjerte for å bidra til en bedre planet.

Ansvar

Sammen for en bedre fremtid

Som importør av seks bilmerker til flere land er RSA en ansvarlig importør som jobber med bærekraft i alle ledd.

Likestilling

LIKE MULIGHETER
Vi er fast overbevist om at en stor organisasjon som RSA drar nytte av like muligheter for alle, uavhengig av kjønn. I vårt importselskap RSA har vi oppnådd en kvinneandel på 40% per mai 2023, i en bransje som historisk sett har vært dominert av menn.

Elektrifisering

FOR EN BEDRE PLANET
I en verden der vi jobber for å redusere bruken av fossilt drivstoff, er vi stolte av å kunne tilby et bredt utvalg av elektrifiserte biler. En stor andel av bilene våre er enten helelektriske eller hybridmodeller. Våre biler bidrar med besparelse på 25 000 tonn CO2 i løpet av et år. (kun personbiler).

Vi jobber for en
elektrisk fremtid med
nullutslipp.

Åpenhetsloven

LOV OM ÅPENHET OG INNSYN
RSA har forankret ansvaret for etterlevelse av plikter i henhold til åpenhetsloven i virksomheten gjennom styrevedtak og interne retningslinjer/rutiner.

Batteriteknologi

Vi samarbeider med fabrikker som er verdensledende innen batteriteknologi. Gjennom samarbeidet med eksempelvis BYD tilbyr vi det anerkjente Blade-batteriet i alle modeller. I tillegg til at det er helt fritt for kobolt, regnes det som det sikreste elbilbatteriet i verden.

Bedre sammen

Kultur

I RSA fokuserer vi på å skape en god og inkluderende kultur for alle våre ansatte og samarbeidspartnere.

I tillegg til å arrangere jevnlige sosiale arrangementer, har vi opprettet "RSA Sports Club" - et aktivitetstilbud som gir våre ansatte mulighet til å delta i ulike fritidsaktiviteter. Dette inkluderer alt fra Padel-tenning, langrennskurs, alpint og mye mer. Vi oppfordrer våre ansatte til å delta og ha det gøy sammen!
Besøk: Øvre Eikervei 77, 3048 Drammen
Post: Postboks 4004, 3005 Drammen
TLF: +47 32 21 88 90
E-mail: info@rsa.no
© 2024 RSA. All rights reserved.