Pressemelding Isuzu D-MAX rett til topps i desember

Salgsstatistikken for 2021 viser at det aldri tidligere har blitt solgt så mye Isuzu i Norge som i 2021. Med 249 solgte biler, ble D-MAX mest solgte bil i årets siste måned. Totalt ble det solgt 1245 Isuzu i 2021.

Det har gått over et år siden Isuzu lanserte en helt ny generasjon D-MAX.
Alt var nytt da den nye utgaven ble introdusert – et nytt interiør, helt nytt design, nytt karosseri og chassis, bedre kjørekomfort og en fullspekket utstyrsliste på nivå med moderne personbiler. Den populære pickupen satt en ny standard i pickup-segmentet.

Ferske tall fra OFV (Opplysningsrådet for veitrafikken) viser at hele 1.245 nye Isuzu D-MAX ble nyregistrert i løpet av 2021. Dette tilsvarer ny salgsrekord for Isuzu, og det har aldri tidligere blitt solgt mer Isuzu i Norge enn i 2021.

Det betyr at Isuzu ble Norges nest mest solgte pickup med en markedsandel på 27,5% i pickupsegmentet.

-Vi er stolte og takknemlige for tilliten fra både kunder, forhandlere og samarbeidspartnere. Vi hadde høye forventninger til salget av nye Isuzu før lansering, og vi er glade for å kunne kalle nye Isuzu D-MAX en stor suksess.

Størst salgsvekst i Norge

Isuzu økte volumveksten med 207% fra 2020, som er den den høyeste prosentveksten blant pickupmerker i Norge - dette i et totalt pickupmarked som økte med 13% fra 2021. Dermed er Isuzu Norges 7. mest solgte varebilmerke i 2021, foran flere merker med langt større modellsortiment.

I desember ble Isuzu D-MAX den desidert mest solgte pickupen i Norge. Denne måneden ble det nyregistrert totalt 249 nye Isuzu D-MAX, noe som tilsvarer en markedsandel på 44,7% i segmentet.

-Isuzu har alltid vært blant Norges mest solgte pickuper, og vi er ekstremt fornøyde med mottakelsen nye Isuzu har fått i markedet. Nå går vi inn i 2022 med båtankomster på vei til Norge med tilgjengelige biler, som gjør at vi går optimistisk inn i det nye året, sier salgssjef i Isuzu Norge, Steinar Dokken.

Prisdryss for D-MAX

Isuzu har vunnet en rekke prestisjetunge priser i Storbritannia, som er Europas største marked for salg av pickuper. D-MAX har blant annet vunnet “2022 Pick-up of the Year”-award og “Company Car and Van 2022”-award.

D-MAX har også høstet utmerkelser for sitt høye sikkerhetsnivå, og ble belønnet med fem stjerner og full pott i Euro NCAP. Ingen andre pickup-er har oppnådd like høy score. Dermed er Isuzu også den sikreste pickupen på markedet.

Isuzu D-MAX er tilgjengelig som både Extended-cab og Double-cab, med firehjulstrekk, lavserie og differerensialsperre som standard. Isuzu tilbyr skreddersydde løsninger tilpasset dine behov, og leverer flere populære utstyrsvarianter med stor suksess.

I tillegg har Isuzu et tett samarbeid med Arctic Trucks. I 2021 ble det totalt modifisert 145 Isuzu D-MAX hos Arctic Trucks Norge, og Isuzu er med bilmerket med flest Arctic Trucks-ombygninger i Norge.

Publisert
06/01/2022 14:19
Bilder
Andre filer