HISTORIEN BAK RSA

MODERNE OG TRADISJONSRIK

RSA ble stiftet i 1936 med formål å sikre finansiering og innkjøp av busser, standardisere utstyr, og sikre gunstige vilkår for anskaffelse av materiell til rutebileiere. Med en historie innen for kjøretøyrelatert virksomhet som strekker seg tilbake til 1936, er RSA et tradisjonsrikt selskap. Siden oppstarten har mobilitet og transport vært utgangspunktet gjennom alle selskapets faser.

I 1983 ble RSA importør for Suzuki, og siden den gang har selskapet vokst frem mot å bli en komplett billeverandør til forhandlere og sluttkunder i Norden. Siden 2007 har RSA også vært importør for pickup`er fra Isuzu, fra 2019 Maxus og fra 2020 BYD. 

For alle våre importmerker er vi ledende i Europa når det gjelder markedsandel, for både bilsalg og ettermarkedstjenester. 

FORRETNINGSOMRÅDER

VÅRT FOKUS

Vår erfaring innenfor import av biler, deler og tilbehør og forhandlerdrift, gjør oss til en moderne totalleverandør og distribusjonspartner.

BILIMPORT I FLERE LAND

RSA er importør for Suzuki, Isuzu, Maxus, BYD, JAC og KGM til Norge, Finland og Island, Maxus i Sverige, Danmark, Island, Færøyene, Finland, Polen og Grønland, og BYD Nyttekjøretøy i Sverige, Danmark, Island, Færøyne, Finland og Grønland.

DELER OG TILBEHØR

Et topp moderne delelager på over 6.000 m2 i Drammen leverer deler og tilbehør til alle våre import merker, men også andre bilmerker. Med moderne logistikk løsninger leverer vi over natten til alle våre forhandlere.

RSA BILUTLEIE
Vår moderne bilutleie tilbyr fleksible løsninger for kort og langtidsutleie til både private og bedrifter. I tillegg til tradisjonell utleie tilbys også fleksible «alt inkludert» abonnementsløsninger med valgfrihet på leielengde og biltype.
FORHANDLERKJEDEN RSA BIL

I tillegg til samarbeid med bilforhandlere over hele landet, driver RSA forhandlerkjeden RSA BIL med 11 forhandlere i viktige strategiske områder i Norge.

BOBIL

RSA har etablert Bobilenes Servicekjede. En uavhengig verkstedkjed med over 38 bobilverksteder. RSA er også eier av CASU, en av Norges ledende leverandører av utstyr og reservedeler til landets forhandlere av camping, bobil og fritid.

''Vi skal være en fremoverlent og inspirerende
samarbeidspartner.''

Frank Dunvold, Adm. Dir.

VIRKSOMHETENS FOKUS

VÅR STRATEGI

01.

NORDISK FOKUS

RSA skal være en internasjonal aktør, med importvirksomhet i de nordiske landene.

02.

LANGSIKTIG AKTØR

Med en stolt historie som strekker seg tilbake til 1936, er RSA en aktør med langsiktig fokus. 

03.

BRED TILSTEDEVÆRELSE

Et forhandlernett med god geografisk dekning sammen med en sterk digital tilstedeværelse, sørger for at vi er tilstede – der kunden er.

1
ansatte
1
lokasjoner
1
millioner omsetning

VIDERE

DISTRIBUSJON