Stolt partner med noen av markedets største bilmerker

Våre merker

Vår omfattende erfaring innen import av biler, deler og tilbehør, kombinert med vår forhandlerkompetanse, gjør oss til en moderne leverandør og distribusjonspartner.

BYD

RSA inngikk en importøravtale med BYD i 2019 og er offisiell distributør av BYDs person- og varebiler i Norge, Finland og Island, og importør av BYDs varebiler i Sverige og Danmark. Norge ble utpekt som pilotland for det europeiske markedet i 2020, og BYD har siden opplevd betydelig vekst i Norden. BYD er verdens største produsent av elektrifiserte kjøretøy.

Isuzu

Siden 2007 har RSA vært importør av pickuper fra Isuzu i Norge. Isuzu har en sterk tradisjon for å levere solide og driftssikre lastebiler, og Isuzu D-MAX har i flere år vært Norges mest solgte pickup. Isuzus forhandlernett i Norge består i dag av nærmere 80 forhandlere.

JAC Motors

RSA signerte importørkontrakt med JAC Motors i 2022 og representerer JAC i Norge, Sverige og Danmark. Siden starten i 1964 har JAC utviklet seg fra å være en produsent av lastebiler til å bli et stort teknologiselskap som utvikler personbiler, motorer og elektriske drivlinjer.

Stolt partner for
seks bilmerker

Med totalt seks bilmerker tilbyr RSA et bredt spekter av kjøretøy. I dag tilbyr vi personbiler, varebiler, pickuper, hybridbiler og elbiler i ulike segmenter.

KGM

I 2023 inngikk RSA en avtale om å bli importør for KGM (tidligere SsangYong) i Norge, Sverige og Danmark. KGM er et av Koreas største bilmerker, har utviklet firehjulstrekkere siden 1980-tallet, og er kjent for innovativ teknologi og god kvalitet.

Maxus

I 2018 inngikk RSA en importøravtale med SAIC Maxus, og er i dag importør av Maxus til Norge, Sverige, Danmark, Finland, Polen, Tyskland, Island, Færøyene og Grønland. SAIC Motors er verdens syvende største bilprodusent og kjennetegnes av å være en fremtidsrettet produsent med fokus på utvikling og innovasjon.

Suzuki

RSA ble signert som importør for Suzuki i 1983, og har gjennom fire tiår bygget opp Suzuki til å bli et sterkt varemerke i Norge. I dag består det norske Suzuki-forhandlernettverket av rundt 75 forhandlere, dedikert til å yte service innen bilsalg, ettermarked og reservedelssalg.

Parallax
Background

Vi er med deg i dag - og i fremtiden.
Hos RSA er vi mer enn bare en bilimportør; vi er din partner på veien mot moderne mobilitetsløsninger. Vi samarbeider aktivt med produsenter og partnere for å skape den beste kundeopplevelsen. Din vei, ditt valg - utforsk utvalget vårt og finn det perfekte kjøretøyet som passer dine behov og forventninger.

"Vi skal være en fremtidsrettet og inspirerende partner"

- Frank Dunvold, CEO

Besøk: Øvre Eikervei 77, 3048 Drammen
Post: Postboks 4004, 3005 Drammen
TLF: +47 32 21 88 90
E-mail: info@rsa.no
© 2024 RSA. All rights reserved.